Healing

Healing

facebook 11

Alles dat we meemaken en ervaren wordt ergens opgeslagen in 'ons systeem'. Je zou kunnen zeggen dat we een wandelende archiefkast zijn. Een zéér klein percentage kunnen we via ons brein herinneren maar van het overgrote deel zijn we ons niet bewust. Dat heeft zo z'n voordelen. Tegelijkertijd bepaalt het wel ons denken, voelen en handelen. Het ego, onze krampachtige persoonlijkheid, vindt zijn basis in ervaringen uit het verleden. Het bestaat uit (onbewuste) aannames, dit gaat gepaard met subtiele lichamelijke spanningen als die aannames getriggert worden. Het woord healing staat voor de innerlijke genezing. Wanneer het fundament hersteld (of gelegd) is volgt de stroom vanzelf. Het verschil tussen heling en genezing is dat heling van binnenuit komt, door bewustwording en via alle niveaus van ons energiesysteem gaat. Heling is gericht op de oorsprong van de klacht die we nu ervaren. Heling is jezelf in lijn brengen met alle lagen van jezelf (heel worden).

Tijdens een healing-behandeling werk ik in de geheugengebieden in je energiesysteem waarin onverwerkte emoties en trauma's opgeslagen liggen. Deze worden losgemaakt en hierdoor worden beperkende energiepatronen uit je verleden losgelaten en kom je stap voor stap weer in de oorspronkelijke stroom waardoor je evenwichtiger in het leven komt te staan.

Volgens de sjamanen ( traditionele genezers) is het probleem van deze tijd dat we als mens van onszelf verwijderd zijn geraakt. De healing brengt de verbinding weer tot stand tussen het lichaam - hart - gevoel - intuïtie - ziel en het grote geheel. Met wie we werkelijk zijn. Door deze healing wordt de weg van zelfgenezing op gang gebracht en ondersteund.

 

Maak een afspraak