Coaching

Coaching op maat

coaching

Je kunt ook bij mij terecht voor persoonlijke coaching. De rode draad in mijn werk is de uitnodiging aan je om weer contact te maken met je essentie. Ieder mens heeft ergens nog een herinnering aan zijn heelheid. Die herinnering gaan we aanboren. Of je vraag nu over je werk , je relatie, je maatschappelijke positie of een persoonlijk thema gaat. Dit is de reis die we aan gaan, de reis naar binnen die geïntegreerd wordt in je beweging naar buiten, je buitenwereld.

Als je vanuit een ander perspectief leert kijken naar wat je tegenkomt in het leven opent zich ook letterlijk een nieuw perspectief en kom je uit de cirkel waarin 'het' (de ongewenste situatie) zichzelf vastzet en herhaalt. Het vastzetten levert verkramping op in 'ons systeem ', door inzichten en doorvoelen ontstaat er letterlijk innerlijke bevrijding en contact met je essentie. 

Ik ben opgeleid en gecertificeerd als KDC coach en als Essentie coach. In mijn manier van werken integreer ik verschillende methodieken ook uit systemisch werk (familieopstellingen). Ik heb meerdere opleidingen gevolgd op het gebied van ons energetische systeem.  Vanaf 2006 verdiep ik me intensief en actief in energie, bewustzijn en transformatie. 

Als je geïnteresseerd bent in een coachtraject dan starten we met een intakegesprek, zodat je kunt ervaren of je je goed voelt bij mij en mijn manier van werken. 

Om onszelf te bevrijden moeten we eerst begrijpen wat ons gevangen houdt.

Ieder mens heeft onbewuste thema's. De eerste neiging is om weg te gaan bij het thema dat getriggerd wordt. En alles waar je van weggaat leef je onbewust. En het onbewuste blijft zichzelf herhalen als een repeterende wekker, totdat we de wekker uitzetten door bewustwording.

Zonder dat je je hiervan bewust bent is alles wat je ooit hebt meegemaakt in je celgeheugen opgeslagen en via je onderbewuste geest actief. 

Wat je onderdrukt in jezelf, druk je uit in je buitenwereld.

 

Maak een afspraak