Ervaringen van clienten

Het is met geen pen te beschrijven wat ik ervaren heb afgelopen weken in de praktijk van Jacintha! Zelfs de keren dat ik kwam zonder duidelijke vraag kwam precies naar voren waar ik mee rond liep. Ik voel veel meer steun en vertrouwen in mezelf en het leven. Dank je Jacintha!
A.

Via via ben ik bij Jacintha terecht gekomen. Jaren lang worstelde ik met terugkerende klachten zowel lichamelijk als emotioneel. Ik heb al meerdere keren hulp gezocht bij therapeuten maar had steeds het idee dat ik niet bij de kern kwam. De wond bleef onder de pleister aanwezig. Bij Jacintha heb ik voor het eerst inzicht gekregen in het ontstaan van de klachten en de reden waarom het zich steeds herhaalde. Mijn leven is nu totaal veranderd, alles lijkt 180o te zijn omgedraaid. 
J.O.

In verband met een burn-out ben ik bij Jacintha terecht gekomen.
Bij haar ben ik twaalf weken lang, 1 keer per week geweest, hiernaast had ik gesprekken bij een psychotherapeut.
In deze periode heb ik sterk het gevoel gehad dat er bij Jacintha veel gebeurde. Iedere keer was ik aangenaam verrast door de intense behandeling, die bestond uit gesprekken, oefeningen die inzicht gaven, geleide meditatie, familieopstellingen, energetische behandelingen en healings. Iedere keer had ik het gevoel dat ik een sprong voorwaarts gemaakt had in mijn “genezing” Juist door nonverbale oefeningen hebben veel problemen, waar ik al langer mee worstelde , een andere dimensie gekregen, waardoor ik ze veel beter kan hanteren.
Bij een burn-out is vaak je lichaam ook ontregeld, wat zich bij mij uitte in onrust, transpiratie, paniekachtige aanvallen enz. Juist door niėt te praten, maar door de behandelingen bij Jacintha, is hierin veel veranderd, waardoor ik in het dagelijks leven veel meer rust heb gekregen.
TvS

Doordat ik een paar jaar geleden vastliep en daardoor behoorlijke lichamelijke signalen kreeg besloot ik dat er een ommedraai moest komen. Anders zou ik het niet volhouden. De traditionele wegen van de geneeskunde bevielen mij niet en passen niet altijd als oplossing voor mij. Via advies door mijn huisarts, zij weet hoe ik in het leven sta, ben ik bij Jacintha terecht gekomen. Daar heb ik tot de dag van vandaag profijt van. Door de sessies ben ik terug gegaan naar mijn innerlijke ik en heb vooral geleerd om dingen los te laten en het niet te willen vasthouden. Weer bewust geleerd van mijzelf te houden zoals ik ben en mijn vooroordelen grotendeels kwijt te raken. Nu sta ik opener in het leven en opener naar anderen. Ook zie ik nu hoe ik reageer op iets en kan hier bewuster iets mee doen zonder mijzelf te verliezen. Jacintha benadert je zonder oordeel of overtuigen. Dat is wat er voor zorgt dat je op je kwetsbare momenten op je gemak blijft voelen bij Jacintha en je je steeds meer kan openstellen. Jacintha is een warme persoonlijkheid met een dosis levenswijsheid en mooie inzichten.
Esther de Groot

Via mijn huisarts ben ik terecht gekomen bij Jacintha. Het eerste dat me opviel was haar vermogen om echt te luisteren, ik voelde me gehoord en gezien. Jacintha is in staat om een setting van veiligheid en warmte te creëren. In korte tijd is er een hoop met me gebeurd en heb ik inzichten gekregen waarmee ik verder kan.
E. Kampers

Ik wist niet dat ik zoveel gevoelens had weggestopt. Door de sessies bij Jacintha ben ik gaan inzien en vooral gaan voelen welke overlevingsmechanismes ik mijn hele leven heb ingezet. Ik zie nu dat dat me niet meer helpt. Ik durf nu meer trouw te zijn aan mezelf. Het waren mooie oefeningen waarmee dat aan het licht kwam.
B.B.

Bij Jacintha heb ik geleerd dat ik meer ben dan mijn hoofd, mijn gedachtes, mijn denken. Ik kan nu luisteren naar mijn hart en intuïtie en heb daardoor vertrouwen ontwikkeld.
J.M.

Ik ben een tijdje bij Jacintha in behandeling geweest, en ben daar o.a. in aanraking gekomen met meditatie. Ik wist niet goed wat ik me erbij voor moest stellen. Nu ervaar ik dat het me in een ruimere bewustzijnsstaat brengt. En daarmee dichter bij mezelf. Ik krijg steeds meer inzichten en het brengt ook rust in m’n leven. Als ik weer in m’n hoofd schiet en angst voel kan ik nu zelf het stoppen en anders gaan kijken naar mijn situatie en daardoor ervaar ik het anders.
Liedewij G.